Jump to content
Age of Civilizations
Suzema

pomogite bljad (hElp)

Recommended Posts

I have a problem, after adding a new map, when I try to click on the "Play" button, it throws me out in the menu.
In editors the map works fine, but when I start the game it throws it out, what should I do?

Edited by Suzema

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you share files or photos?
Here is what could go wrong:

In config.json file, check that you have province numbers: ID+1
files:
in folder scenarios: testScenario; Age of civilization.
in folder province_names: file names that in code have same count of provinces like your map.
in folder data: regions

I think it's province names (check it):
xrUnJq9.png

Edited by Wersjon

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, Wersjon said:

Can you share files or photos?
Here is what could go wrong:

In config.json file, check that you have province numbers: ID+1
files:
in folder scenarios: testScenario; Age of civilization.
in folder province_names: file names that in code have same count of provinces like your map.
in folder data: regions

I think it's province names (check it):
xrUnJq9.png

Now it's just crushing while loading game

 

Nirn.rar

Edited by Suzema

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...