Jump to content
Age of Civilizations
mateyro999

Map worked until now help

Recommended Posts

Posted (edited)

so here is the thing i was doing a map right i was at 85 provinces aprox. then i do some more and for some reason its crashing when i load the map it didnt happen before.

and also its not the new provinces i literally deleted them and the map is not working im gonna leave the map and the background.

Thanks.

uru_L.png

uru_R.png

uruguay.rar

Edited by mateyro999

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
Quote

i feel like im not gonna get help

you probably won't. No one knows how to solve games that crash while loading a new map. It happened to many more people too

Edited by Ànex i Rux

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/9/2020 at 11:50 PM, Ànex i Rux said:

you probably won't. No one knows how to solve games that crash while loading a new map. It happened to many more people too

alright thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...