SussyFuisty 23 Posted July 6, 2021 Yani boşuna uğraşıyon Map zaten %100 de %100 doğru olmuyor Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
rpryt 4 Posted July 6, 2021 1 minute ago, SussyFuisty said: De, yaptıkların bir yetenek değil ki, Conquerors 2 nin Mapini seç, Tüm scenarios dosyalarını Gathering Storm'a at yada o modu Conquerors modunun üstüne at boşuna iş yapıyorsun Modern Dünya'da Letonya, Britanya Adası'nı değiştirdim. World War I'de birçok şey farklı. Ayrıca o öyle olmuyor arkaplan farklı olduğu için ERROR yazar. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SussyFuisty 23 Posted July 6, 2021 Just now, rpryt said: Hayır kendim 0'dan yapıyorum Conquerors senaryolarından farklı bir harita yapıyorum. Yani, orjinal files'ı bozuyorsun demek,boşuna uğraşma gerek yok sj ;D emeğine yazık azcık Post kascam diye uğraşma benim 2 tane baron hesabım var Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
rpryt 4 Posted July 6, 2021 1 minute ago, SussyFuisty said: Yani boşuna uğraşıyon Map zaten %100 de %100 doğru olmuyor O zaman bunu buraya değil her senaryonun altına yaz ve ben seni raporlamasam bunları demiyecektin lütfen uğraştırma. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SussyFuisty 23 Posted July 6, 2021 Just now, rpryt said: Modern Dünya'da Letonya, Britanya Adası'nı değiştirdim. World War I'de birçok şey farklı. Ayrıca o öyle olmuyor arkaplan farklı olduğu için ERROR yazar. Arkaplan ile ERROR vermez kardeşim, Bilişim okuyorum, bunla bir ilgisi yok ama, gereksiz onun yerine yeni senaryolar çıkart bende fikir var Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
rpryt 4 Posted July 6, 2021 Just now, SussyFuisty said: Yani, orjinal files'ı bozuyorsun demek,boşuna uğraşma gerek yok sj ;D emeğine yazık azcık Post kascam diye uğraşma benim 2 tane baron hesabım var Buna sadece forum olarak bakıyorsun ben harita işini seviyorum senaryo yapmaya başladığımdan beri birçok ülke öğrendim birçok ülkenin başkentini öğrendim zaten çoğu senaryomu paylaşmadım: Uyanış Selçuklu Senaryosu, Osmanlı VS Timur Senaryosu gibi Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SussyFuisty 23 Posted July 6, 2021 Just now, rpryt said: O zaman bunu buraya değil her senaryonun altına yaz ve ben seni raporlamasam bunları demiyecektin lütfen uğraştırma. EhE, ne güzel kasıyorsun işte, Arkaplan sadece 17000x büyüklüğünde ki x7 scale boyutudur, bunun gibi basit bir png resim dosyasıdır Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
rpryt 4 Posted July 6, 2021 1 minute ago, SussyFuisty said: Arkaplan ile ERROR vermez kardeşim, Bilişim okuyorum, bunla bir ilgisi yok ama, gereksiz onun yerine yeni senaryolar çıkart bende fikir var Bunu yanlış biliyormuşum şimdi denediğimde oldu ama dediğim gibi ben gerçekten haritayı sevdiğim için yapıyorum ve bunu farklı şekilde yapıyorum yani bazı ülkeleri değiştiriyorum. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SussyFuisty 23 Posted July 6, 2021 Just now, rpryt said: Buna sadece forum olarak bakıyorsun ben harita işini seviyorum senaryo yapmaya başladığımdan beri birçok ülke öğrendim birçok ülkenin başkentini öğrendim zaten çoğu senaryomu paylaşmadım: Uyanış Selçuklu Senaryosu, Osmanlı VS Timur Senaryosu gibi Bende onlarda Improved Senaryolar var Topic koydum tak Baron olmuşum, bunlar yararlı değil, Modern senaryosunda deli gibi harita hataları vardı, Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SussyFuisty 23 Posted July 6, 2021 Just now, rpryt said: Bunu yanlış biliyormuşum şimdi denediğimde oldu ama dediğim gibi ben gerçekten haritayı sevdiğim için yapıyorum ve bunu farklı şekilde yapıyorum yani bazı ülkeleri değiştiriyorum. Hani şu bazı ülkelerde İ harfi gözükmüyor ya onun fixi var bende mesela artık gözüküyor ben direk sorunlarla ilgileniyorum, sen mevcutta olan şeyleri tekrar yapıyorsun Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
rpryt 4 Posted July 6, 2021 5 minutes ago, SussyFuisty said: Yani boşuna uğraşıyon Map zaten %100 de %100 doğru olmuyor Bunu her senaryonun altına yaz o zaman ben başkaları için değil kendim oynamak için oynuyorum. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
rpryt 4 Posted July 6, 2021 Just now, SussyFuisty said: Hani şu bazı ülkelerde İ harfi gözükmüyor ya onun fixi var bende mesela artık gözüküyor ben direk sorunlarla ilgileniyorum, sen mevcutta olan şeyleri tekrar yapıyorsun Yazdıklarımı tekrar y<azdırıp puan kastırıyormuş gibi gösterme beni. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SussyFuisty 23 Posted July 6, 2021 Just now, rpryt said: Yazdıklarımı tekrar y<azdırıp puan kastırıyormuş gibi gösterme beni. Ne güzel Baron olcaktım neyse sohbet topicleri var oraya giderim, ayrıca ben küfür etmedikce reportlar bir işe yaramıyor, konu ile ne kadar alakasızda olsa report sistemi otomik olarak çalışıp tespit ediliyor (ki yazılımları var geliştirmişse) ve gerçekten aykırı ya da hakaret içeriyorsa report ona ulaşır bb bil istedim Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
rpryt 4 Posted July 6, 2021 (edited) 1 minute ago, SussyFuisty said: Ne güzel Baron olcaktım neyse sohbet topicleri var oraya giderim, ayrıca ben küfür etmedikce reportlar bir işe yaramıyor, konu ile ne kadar alakasızda olsa report sistemi otomik olarak çalışıp tespit ediliyor (ki yazılımları var geliştirmişse) ve gerçekten aykırı ya da hakaret içeriyorsa report ona ulaşır bb bil istedim Bunu DM'den yazsan daha güzel olurdu teşekkür ederim bilgi için bb. Edited July 6, 2021 by rpryt Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SussyFuisty 23 Posted July 6, 2021 2 minutes ago, rpryt said: Bunu DM'den yazsan daha güzel olurdu teşekkür ederim bilgi için bb. Ne demek, rica ederim, Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...