Kayra Namal 0 Posted August 27, 2021 Conqueror Of The World 1.5 Bir WW2 Senaryosudur. İçinde Tam 290 Event İçererek Dünyanın En Çok Eventli Senaryolarından Biri Hatta Tam Emin Olmamakla Beraber En Çok Eventli Senaryosudur. Her Devlette Event Bulunmakta. Meksika, Yunanistan ve İrlanda Gibi Devletlerde Farklı Yollar Var. Normalde Oyunda Olmayan Rhineland Devleti De Oyuna Eklenmiş Durumda. Sadece Bulgaristan'daki Eventler Hatalı sebebi ise Bulgaristan'ın başkentini düzelticem derken eventlerini de silmem =( Neyse Senaryoda Ek Olarak Mutluluk Ve Teknoloji Seviyeleri Ayarlanmış Durumda. Bunlara Ek Olarak Diplomatik İlişkiler ve Yurtlar Da Ayarlanmış Durumda. Bu Senaryoyu Tek Başıma Yaptım. Ve Bu Yüzden Tam 5 Güncelleme Getirdikten Sonra Biraz Tıkandım. Senaryo Konusunda Ekip İsteklerine Açığım. Seveceğinize Emin Olabilirsiniz. https://www.youtube.com/channel/UCdQPgKZoVEdEO6uaN9hnBbQ/videos Bu Benim Kanal Linkim Senaryo Hakkındaki Güncellemeleri Ve Benzeri Şeyleri Ordan Paylaşıyorum Conqueror of the World 1.5.zip Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...