GuGut 0 Posted February 6, 2019 Witam, już kilka dni gram AOC II i w sumie jest fajnie tylko jest jeden problem. Gdy wybieram scenariusz współczesny świat to przy 900 turze mniej więcej przegrywam. Jestem wtedy bardzo dobrze rozwinięty, nie mam żadnych buntów, zadowolenie jest na dużym poziomie. Nie wiem o co chodzi i jakby ktoś mógł mi pomóc byłbym bardzo wdzięczny. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
BrakeCoachStudios 169 Posted February 6, 2019 23 minutes ago, GuGut said: Witam, już kilka dni gram AOC II i w sumie jest fajnie tylko jest jeden problem. Gdy wybieram scenariusz współczesny świat to przy 900 turze mniej więcej przegrywam. Jestem wtedy bardzo dobrze rozwinięty, nie mam żadnych buntów, zadowolenie jest na dużym poziomie. Nie wiem o co chodzi i jakby ktoś mógł mi pomóc byłbym bardzo wdzięczny. I think you switched the main objective of the map scenario into a different one rather than conquering the whole world Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Wersjon 283 Posted February 6, 2019 4 hours ago, GuGut said: Witam, już kilka dni gram AOC II i w sumie jest fajnie tylko jest jeden problem. Gdy wybieram scenariusz współczesny świat to przy 900 turze mniej więcej przegrywam. Jestem wtedy bardzo dobrze rozwinięty, nie mam żadnych buntów, zadowolenie jest na dużym poziomie. Nie wiem o co chodzi i jakby ktoś mógł mi pomóc byłbym bardzo wdzięczny. Zobacz czy nie masz celów gry: 1.00 Tech points/punktów technologii czy jakoś tak Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
witek012 1 Posted November 29, 2021 (edited) W dniu 6.02.2019 o godzinie 18:15 Wersjon powiedział: Zobacz czy nie masz gry: 1.00 Punkty techniczne/punkty technologii czy jakoś tak OK ja to mam ale jak do naprawic Edited November 29, 2021 by witek012 Błąd w pisowni Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...