Simoneq 17 Posted March 10, 2019 Nazwy na zdjęciach są po angielsku bo mi się nie chcę jeszcze raz ich robić XD Nazwy sojuszy też są po angielsku Zdjęcia : 1922 Alternative.rar Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SpinoPL 16 Posted March 11, 2019 wygląda spoko, zrobiłeś jakieś wydarzenia lub zmieniałeś ekonomię krają ? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Simoneq 17 Posted March 11, 2019 1 hour ago, SpinoPL said: wygląda spoko, zrobiłeś jakieś wydarzenia lub zmieniałeś ekonomię krają ? Nie , ale jak nauczę się robić wydarzenia to zrobię , A co do Ekonomii Jutro lub pojutrze będzie update Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SpinoPL 16 Posted March 11, 2019 trzeba będzie wymyślić do tego ciekawą historię Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SpinoPL 16 Posted March 11, 2019 Polecam też moje scenariusze... bo nikt w nie nie gra i nie komentuje, ale to nic trzeba się jakoś zareklamować XD Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Simoneq 17 Posted March 11, 2019 27 minutes ago, SpinoPL said: Polecam też moje scenariusze... bo nikt w nie nie gra i nie komentuje, ale to nic trzeba się jakoś zareklamować XD Ja tam pobrałem twój scenariusz Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Simoneq 17 Posted March 11, 2019 28 minutes ago, SpinoPL said: trzeba będzie wymyślić do tego ciekawą historię Spróbuje zrobić w Tym scenariuszu "Wojnę Światową" np. Że Wlk. Brytania Z Francją i Hiszpanią Atakują Oś Czyli Konfederację , Meksyk,Indie i Tajlandię . Ale zrobię to jak nauczę się robić wydarzenia Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...