Nowarhia 90 Posted October 23, 2024 Gra losowo się zatrzymuje, nie wiem jak to wytłumaczyć, nie, że czas w grze ten który można kontrolować pod spacją i przyciskami - i + ale chodzi mi o to, że po prostu nawet jak pisze, że nie ma pauzy czas w grze nie leci, i losowo się to dzieje, przydarzyło mi się to już drugi raz. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Łukasz Jakowski 13,390 Posted October 23, 2024 Dule22 and BatataGamer55 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Nowarhia 90 Posted October 23, 2024 Just now, Łukasz Jakowski said: rzecz w tym, że ja nie wiem jak to się wydarzyło, po prostu losowo się to dzieje mogę opisać urządzenie które mam system - Windows 10 karta graficzna - Nvidia GTX 1650 procesor - intel i7 16gb ram i filmu z tym bug'iem nie mam, ponieważ odrazu usunąłem tego save'a ale jak już znowu się napotkam na niego to nagram i tu wyślę Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Wronislaw 18 Posted October 23, 2024 6 minutes ago, Nowarhia said: Gra losowo się zatrzymuje, nie wiem jak to wytłumaczyć, nie, że czas w grze ten który można kontrolować pod spacją i przyciskami - i + ale chodzi mi o to, że po prostu nawet jak pisze, że nie ma pauzy czas w grze nie leci, i losowo się to dzieje, przydarzyło mi się to już drugi raz. Mam podobnie. Toczyłem sporą wojnę przeciw kilku państwom i gra nagle mi się zatrzymała. Wszystko działało, tylko czas był jakby zamrożony. Nowarhia 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Łukasz Jakowski 13,390 Posted October 23, 2024 Na razie pozostaje zapisać grę i ją wczytać lub nawet zrestartować grę i wczytać zapis. Wronislaw, Nowarhia and Dule22 1 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Wronislaw 18 Posted October 23, 2024 Jeszcze do tego, jak próbowałem wejść do tego menu z modami, co mi wcześniej pokazywałeś, to mi wywala do menu głównego Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...