Archie 0 Posted April 10, 2019 Zna może ktoś jakiś sposób jak szybciej inwestować w swoje prowincje? Przez ten aspekt przestałem grać w tą grę czekając na jakiś update, ale widzę że żadne nie przychodzą w ogóle i chciałbym zabrać sprawy w swoje ręce. Zna ktoś się na kodzie do tej gry, albo zna jakiś "trick" żeby te przeklęte inwestycje można było szybciej wykonywać? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
TaDziK 49 Posted April 10, 2019 51 minutes ago, Archie said: Zna może ktoś jakiś sposób jak szybciej inwestować w swoje prowincje? Przez ten aspekt przestałem grać w tą grę czekając na jakiś update, ale widzę że żadne nie przychodzą w ogóle i chciałbym zabrać sprawy w swoje ręce. Zna ktoś się na kodzie do tej gry, albo zna jakiś "trick" żeby te przeklęte inwestycje można było szybciej wykonywać? ten sam problem :(. Ja znam tylko jeden sposob czyli zbierasz 100 000 i wtedy ustawiasz inwestycje na maxa i czekasz aż ci hajs się skonczy Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Gregi 0 Posted April 10, 2019 Hej, mam pytanie, jestem nowy, zupełnie nowy, jak przejąć obce terytoria, np kraj ma 3 terytoria i moje wojska już tam są od 20 tur, i co zrobić aby należały do mnie. Dzieki Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
TaDziK 49 Posted April 10, 2019 3 hours ago, Gregi said: Hej, mam pytanie, jestem nowy, zupełnie nowy, jak przejąć obce terytoria, np kraj ma 3 terytoria i moje wojska już tam są od 20 tur, i co zrobić aby należały do mnie. Dzieki wyślij mu ofertę pokoju :P Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...