rafal14103 48 Posted April 16, 2019 To jest historia alternatywna gdzie polacy wygrywają powstanie Warszawskie za pomocą odziałów partyzanckich z całego kraju a alianci ruszyli na berlin i niemcy musieli odesłać jedną ze swoich armi z warszawy. Po zdobyciu warszawy polacy ogłosili swój rząd warszawie po kilku dniach polacy zdobyli okecie po tygodniu amerykańskie transportowce z amerykańskimi zołnierzami. Miesiąc później ruszyła ofensywa na gdańsk i przybył rząd polski w londynie. W tym czasie chinczycy zjednoczyli się żeby pokonać japonie. Zamach na Mao Zedong który umiera a tereny CHRL zostają przyłąnczone do Chin. Berlin zostaje zdobyty przez wojska amerykańsko angielskie i polskie. Stalin krytykuje rząd polski w Warszawie tym czasie tworzy się polska wschodnia rządzona przez gomułke w stoliy w lublinie. Po pokonaniu Japonii odbył się zjazdy w warszawie gdzie uzgodniono że polska będzie podzielone na wschodnią i zachodną. PS: Przepraszam za błędy ortograficzne . jozek201111 and kamil505 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Simoneq 17 Posted April 16, 2019 5 minutes ago, rafal14103 said: To jest historia alternatywna gdzie polacy wygrywają powstanie Warszawskie za pomocą odziałów partyzanckich z całego kraju a alianci ruszyli na berlin i niemcy musieli odesłać jedną ze swoich armi z warszawy. Po zdobyciu warszawy polacy ogłosili swój rząd warszawie po kilku dniach polacy zdobyli okecie po tygodniu amerykańskie transportowce z amerykańskimi zołnierzami. Miesiąc później ruszyła ofensywa na gdańsk i przybył rząd polski w londynie. W tym czasie chinczycy zjednoczyli się żeby pokonać japonie. Zamach na Mao Zedong który umiera a tereny CHRL zostają przyłąnczone do Chin. Berlin zostaje zdobyty przez wojska amerykańsko angielskie i polskie. Stalin krytykuje rząd polski w Warszawie tym czasie tworzy się polska wschodnia rządzona przez gomułke w stoliy w lublinie. Po pokonaniu Japonii odbył się zjazdy w warszawie gdzie uzgodniono że polska będzie podzielone na wschodnią i zachodną. PS: Przepraszam za błędy ortograficzne . Wygląda fajnie. Mam jeszcze 2 pytania: Czy oglądałeś nowy odcinek na kanale Globalista TV? Bo temat i historia w tym odcinku jest podobna do twojego scenariusza:) Znasz może jakiś poradnik na YT dotyczący tworzenia eventów? (Jak masz to daj mi link) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
rafal14103 48 Posted April 16, 2019 (edited) 3 hours ago, Simoneq said: Wygląda fajnie. Mam jeszcze 2 pytania: Czy oglądałeś nowy odcinek na kanale Globalista TV? Bo temat i historia w tym odcinku jest podobna do twojego scenariusza:) Znasz może jakiś poradnik na YT dotyczący tworzenia eventów? (Jak masz to daj mi link) Witaj 1. musisz mieć obraz napisz defualt PNG i wywołacz np: czy francja istnieje PS: ty też oglądasz globaliste TV Edited April 16, 2019 by rafal14103 Hussars Soldier 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
TaDziK 49 Posted April 16, 2019 O globalista TV! Hussars Soldier 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Simoneq 17 Posted April 17, 2019 11 hours ago, rafal14103 said: Witaj 1. musisz mieć obraz napisz defualt PNG i wywołacz np: czy francja istnieje PS: ty też oglądasz globaliste TV Ok, Dzięki! Tak,oglądam Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
kamil505 0 Posted May 16, 2019 nie mogę się doczekać aż będzie już możliwość pobrania Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SpinoPL 16 Posted May 27, 2019 też sobie zrobiłem taki scenariusz XD Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzietanerx 1 Posted October 5, 2019 kiedy będzie można pobrać? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
rafal14103 48 Posted December 14, 2019 On 10/5/2019 at 6:41 PM, Dzietanerx said: kiedy będzie można pobrać? po wracam do tego projektu będzie można pobrać w styczniu Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
rafiomer 9 Posted June 15, 2020 On 12/14/2019 at 4:49 PM, rafal14103 said: po wracam do tego projektu będzie można pobrać w styczniu już po styczniu!!! jest już czerwiec!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaspi SB and Hussars Soldier 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
rafiomer 9 Posted October 7, 2021 NO DALEJ ILE MOŻNA CZEKAĆ Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
jozek201111 0 Posted November 15, 2022 gdzie pobrać ten scenariusz Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...