mrSkaS 0 Posted January 12, 2019 Witam Gdy chcę wczytać grę automatycznie wyłącza mi się gra co mam zrobić? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
0 Adamicki12 19 Posted January 13, 2019 Mam ten sam problem, chociaż co dziwne pojawił mi się pół godziny temu w środku rozgrywki Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
0 Adamicki12 19 Posted January 13, 2019 Odinstalowanie i zainstalowanie pomogło Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
0 BARTEKO 2 Posted January 15, 2019 wstawiłem poradniczek jak naprawić bez reinstalki na polskie forum ;d Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
0 Guest HeksanPL Posted January 18, 2019 On 1/15/2019 at 10:32 PM, BARTEKO said: wstawiłem poradniczek jak naprawić bez reinstalki na polskie forum ;d Jak wejść na te forum gdzie to jest ?link Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
0 BARTEKO 2 Posted January 18, 2019 Na dole masz non English forum i tam jest forum polskie link: i polecam zamiast klikac wczytaj gre to kontynuuj Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
0 Krajczyk 0 Posted October 27, 2019 On 1/18/2019 at 4:23 PM, BARTEKO said: Na dole masz non English forum i tam jest forum polskie link: i polecam zamiast klikac wczytaj gre to kontynuuj MI poinstalce nie działało sprawdzę tym sposobem pewnie dlatego że zrobiłem kopie zapisow Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
0 Candy 0 Posted March 21, 2020 Pomocy, za każdym razem gdy kończę grać w AoC zapisuje grę, wyłączam. Nastepnego dnia mam zamiar sobie zagrać ale wyrzuca mi save do 1400 roku. robiłem Reinstal, usuwałem wszystkie save, spójność plików, ale nic nie pomogło. Mam nadzieję ze ktos z was wie jak rozwiązać ten problem. ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
0 ptachu 0 Posted January 19, 2021 On 3/21/2020 at 12:03 PM, Candy said: Pomocy, za każdym razem gdy kończę grać w AoC zapisuje grę, wyłączam. Nastepnego dnia mam zamiar sobie zagrać ale wyrzuca mi save do 1400 roku. robiłem Reinstal, usuwałem wszystkie save, spójność plików, ale nic nie pomogło. Mam nadzieję ze ktos z was wie jak rozwiązać ten problem. mam to samo co zrobić powiedzcie proszeeee Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
0 folakfak 0 Posted December 6, 2023 Mam problem że jak gram np na wojnie napoleońskiej i wybieram Francję to ziemię Finlandia i zachodniej Rosji mi się nie ładują a jak wybieram Rosję to Hiszpanii i Francji. Wiecie jak to naprawić?? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
0 Poland_in_1939 629 Posted December 7, 2023 5 hours ago, folakfak said: Mam problem że jak gram np na wojnie napoleońskiej i wybieram Francję to ziemię Finlandia i zachodniej Rosji mi się nie ładują a jak wybieram Rosję to Hiszpanii i Francji. Wiecie jak to naprawić?? jezus maria D; przy rozpoczynaniu gry w wyborze opcji gry jest widoczność i masz ją na odkrywczej czy jak to tam jest po polsku, a nie klasycznej, aby widzieć więcej musisz mieć lepsze technologie, więcej terenów etc Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Witam
Gdy chcę wczytać grę automatycznie wyłącza mi się gra co mam zrobić?