JustAnUser 44 Posted January 21, 2019 (edited) Android telefonumda root var ve her türlü dosyaya girebiliyorum. Bir tane senaryoyu indirdim ve Scenarios kısmına attım -başka yere atılacak bir şey yoktu, eminim-. Sonra da oradaki dosyaya o klasörün adını ekledim -şuan "1440;1548028787420gvouuseo;" şeklinde- fakat oyun yüklenirken ikinci yarıda 4261. eyalette donuyor. Başka senaryoları denedim, hâlâ olmadı. Oyunla alâkasının olmadığını biliyorum çünkü dosyayı eski hâline döndürdüğümde çalışıyor. Bunun nedeni olabilir? Edited January 21, 2019 by JustAnUser Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Memososisi Posted January 21, 2019 Bu videodakilerin aynılarını yaptığından emin misin: Bu kanaldaki modları da dene ayrıca. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
JustAnUser 44 Posted January 21, 2019 (edited) 2 hours ago, Guest Memososisi said: Bu videodakilerin aynılarını yaptığından emin misin: Bu kanaldaki modları da dene ayrıca. Sağolun. Herhâlde benim oyunun indirme dosyası yerine "Data/data" kısmındaki kişiye özel dosyaları ile uğraşmamdan dolayı hata oldu. Bunu deneyeceğim. Düzenleme: Ayrıca, söz veriyorum, kanalınıza bakacağım. Teşekkürler. Edited January 21, 2019 by JustAnUser Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...