Pingwinek 16 Posted November 29, 2023 (edited) Kiedyś zrobiłem moda o Polsce, był to podział na powiaty. Teraz postanowiłem zrobić to samo, ale z podziałem na gminy i niektóry dzielnice miast. Zrobione prowincje: Pomorskie - 100%, 140 prowincji Warmińsko-mazurskie - 100%, 124 prowincji Reszta województw (i woda) - 1% Edited October 13, 2024 by Pingwinek Dawd, Wiktorek, bizacjum and 2 others 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Poland_in_1939 629 Posted November 30, 2023 zawsze chciałem taką mapkę Polski i se na niej pograć, jakby forum nie było zesrane to bym serce dał, ale nie mogę więc daje komentarz i czekam na update'y wariacie Pingwinek and LilDripid 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
bizacjum 219 Posted March 26, 2024 On 11/29/2023 at 9:56 PM, Pingwinek said: Kiedyś zrobiłem moda o Polsce, był to podział na powiaty. Teraz postanowiłem zrobić to samo, ale z podziałem na gminy i niektóry dzielnice miast. Zrobione prowincje: Pomorskie - 100%, 140 prowincji Reszta województw - 0% Czy projekt jest kontynuowany, jeśli można spytać w jakim stopniu jest zrobiony Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Pingwinek 16 Posted March 28, 2024 Narazie prace są przerwane nad nim, ALE zrobie go na pewno w przyszłości Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Pingwinek 16 Posted December 11, 2024 THIS PROJECT GOT MOVED TO AGE OF HISTORY 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...