Yuskaa 5 Posted March 17, 2024 (edited) ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐ I am posting my translation here. If there is any mistake, let me know and I will correct it. Aoh3 Trasnlate Remastered Again: 100% by Novruz Aoh2 Trasnlate: 100% Contributors: Yuskaa, Yusif Aliyev, Kalkansizviking and Novruz Tษrcรผmษ: รevirdiyim tษrcรผmษni bura atฤฑram. Hษr hansฤฑ bir sษhvlik varsa mษnษ bildirin dรผzlษdim Aoh3 Tษrcรผmษ Yenidษn Yenilษndi: 100% Novruz tษrษfindษn Aoh 2 Tษrcรผmษ Edildi: 100% ฦmษyi Keรงษnlษr: Yuskaa, Yusif ฦliyev, Kalkansizviking vษ Novruz ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ย ย ย ย ย translation_Azerbaijani_Aoh2.txt ย AzerbaijaniLanguageForAOH3.txt Edited March 30, 2024 by Yuskaa Remastered Again by Novruz GeneralHitler and AleksGame 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Yuskaa 5 Posted March 17, 2024 If I need to translate aoh2 too, can anyone help me ? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Yuskaa 5 Posted March 18, 2024 I updated a few words in the translation. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Yuskaa 5 Posted March 18, 2024 I finished translating the game, I think there is no mistake, I would be very happy if it is added to the game. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Yusif Aliyev 0 Posted March 18, 2024 AOH3-รผn ilk sรถzรผndษ 'Search' sรถzรผ รผรงรผn "Axtarฤฑล" yazmฤฑsฤฑz mษndษ onun haqqฤฑnda รงox dรผลรผndรผm ki dรผzgรผn tษrcรผmษ "Axtarฤฑล"dฤฑr yoxsa 'Axtar'. Tรผrklษr "Ara" olarak yazฤฑb. Digษr dillษrdษ ki tษrcรผmษlษrษdษ baxdฤฑm onlarda feil kimi iลlษdiblษr. Dรผzdรผr รงox kiรงik bir sษhvdir lakin mรผxtษlif yerlษrdษ anlama vษ uyฤunsuzluฤa yola aรงa bilษr. Birdษ "Council" sรถzรผnรผn Azษrbaycan dilindษki ษsl tษrcรผmษsi "ลura"dฤฑr. รox baxa bilmษmiลษm hษlษ ki textlษrษ. ฤฐstษyirsizsษ azsaylฤฑ qรผsurlarฤฑ birlikdษ aradan qaldฤฑra bilษrik Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Yuskaa 5 Posted March 18, 2024 48 minutes ago, Yusif Aliyev said: AOH3-รผn ilk sรถzรผndษ 'Search' sรถzรผ รผรงรผn "Axtarฤฑล" yazmฤฑsฤฑz mษndษ onun haqqฤฑnda รงox dรผลรผndรผm ki dรผzgรผn tษrcรผmษ "Axtarฤฑล"dฤฑr yoxsa 'Axtar'. Tรผrklษr "Ara" olarak yazฤฑb. Digษr dillษrdษ ki tษrcรผmษlษrษdษ baxdฤฑm onlarda feil kimi iลlษdiblษr. Dรผzdรผr รงox kiรงik bir sษhvdir lakin mรผxtษlif yerlษrdษ anlama vษ uyฤunsuzluฤa yola aรงa bilษr. Birdษ "Council" sรถzรผnรผn Azษrbaycan dilindษki ษsl tษrcรผmษsi "ลura"dฤฑr. รox baxa bilmษmiลษm hษlษ ki textlษrษ. ฤฐstษyirsizsษ azsaylฤฑ qรผsurlarฤฑ birlikdษ aradan qaldฤฑra bilษrik รox ษla olar bu tษrcรผmษni tez tez tษkbaลฤฑna elษmiลษm ona gรถrษ sษhvlษr ola bilษr council sรถzรผnรผn mษnasฤฑnฤฑ bilmirdim ona gรถrษ google translateden istifadษ elษmiลdim ona gรถrษ sษhv olub birdษ orda bir รงox sรถz mษnษ ลรผphษli qaldฤฑ yษqin ki baลqa mษnada iลlษnilษn sรถzรผ baลqa bir mษnada yazmฤฑลam Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Yusif Aliyev 0 Posted March 19, 2024 (edited) Aha.ย ลukaszย Jakowski รถzรผ dษ mษnษ gรถndษrdi siz hazฤฑrladฤฑฤฤฑnฤฑz texti yoxlamaq รผรงรผn. Mษn indi hamฤฑsฤฑnฤฑ yoxlayaram. Dษqiq sษhv olduฤunu bildiyim yerlษri dรผzษldษrษm. ลรผbhษli qalan hissษlษri isษ burada vษ ya email vasitษsilษ mรผzakirษ edษ bilษrik. Ayrฤฑca dรผzษltdiyim sรถzlษri ษlavษ bir siyahฤฑda yazฤฑb gรถndษrษrษm ki, hษr hansฤฑsa bir iradฤฑnฤฑz olsa bildirษsiz. Edited March 19, 2024 by Yusif Aliyev Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Yuskaa 5 Posted March 19, 2024 16 minutes ago, Yusif Aliyev said: Aha.ย ลukaszย Jakowski รถzรผ dษ mษnษ gรถndษrdi siz hazฤฑrladฤฑฤฤฑnฤฑz texti yoxlamaq รผรงรผn. Mษn indi hamฤฑsฤฑnฤฑ yoxlayaram. Dษqiq sษhv olduฤunu bildiyim yerlษri dรผzษldษrษm. ลรผbhษli qalan hissษlษri isษ burada vษ ya email vasitษsilษ mรผzakirษ edษ bilษrik. Ayrฤฑca dรผzษltdiyim sรถzlษri ษlavษ bir siyahฤฑda yazฤฑb gรถndษrษrษm ki, hษr hansฤฑsa bir iradฤฑnฤฑz olsa bildirษsiz. Dษstษyiniz รผรงรผn รงox saฤolun sษhvliklษri bildirษrsiz mรผzakirษ edษrik Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Yusif Aliyev 0 Posted March 21, 2024 (edited) Bunlar tapa bildim. Digษrlษri elษdirki gษrษk oyunun รถzรผnรผ gรถrรผb yazaq. Ola bilษr tษrcรผmษ dรผzgรผndรผr amma iลlษnmษ yerinษ gรถrษ uyฤunsuzluq baล verษ bilษr. gรถzlษyษk hษlษ ki.ย translation_Azerbaijani.txt Corrections.txt Edited March 21, 2024 by Yusif Aliyev Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Yuskaa 5 Posted March 21, 2024 7 hours ago, Yusif Aliyev said: Bunlar tapa bildim. Digษrlษri elษdirki gษrษk oyunun รถzรผnรผ gรถrรผb yazaq. Ola bilษr tษrcรผmษ dรผzgรผndรผr amma iลlษnmษ yerinษ gรถrษ uyฤunsuzluq baล verษ bilษr. gรถzlษyษk hษlษ ki.ย translation_Azerbaijani.txt Corrections.txt 2.33 kBย ยทย 3 downloads รox saฤol dรผzษltdiklษrinin รงoxu tam ษmin olmadฤฑฤlarฤฑm idi. Qalan ษmin olmadฤฑฤlarฤฑmda sษn dediyin kimi oyunda iลlษndiyi yerษ gรถrษ dษyiลษ bilษr. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
kalkansizviking 1 Posted March 25, 2024 Salam, mษn dษ Azษrbaycanca tษrcรผmษ etmษk istษyirdim ama siz daha รถncษ etmisiniz. Yaxลฤฑ tษrcรผmษdir amma bir neรงษ sษhvliklษr var mษncษ bรถyรผk birลey deyil Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Yuskaa 5 Posted March 25, 2024 2 hours ago, kalkansizviking said: Salam, mษn dษ Azษrbaycanca tษrcรผmษ etmษk istษyirdim ama siz daha รถncษ etmisiniz. Yaxลฤฑ tษrcรผmษdir amma bir neรงษ sษhvliklษr var mษncษ bรถyรผk birลey deyil Salam bษli bir neรงษ kiรงik sษhvlษr ola bilษr vaxt tapdฤฑฤca sษhvlษrษ baxmaฤa รงalฤฑลฤฑram kalkansizviking 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
kalkansizviking 1 Posted March 26, 2024 On 3/25/2024 at 8:14 PM, Yuskaa said: Salam bษli bir neรงษ kiรงik sษhvlษr ola bilษr vaxt tapdฤฑฤca sษhvlษrษ baxmaฤa รงalฤฑลฤฑram Salam, sizin instagram adresiniz vษya emailiniz varsa sizinlษ ษlaqษ saxlamaq istษyirdim. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Novruz 2 Posted March 26, 2024 (edited) Salam, sizin etdiyiniz tษrcรผmษnin ilkin versiyasฤฑna baxdฤฑm vษ bir neรงษ sษhv aลkarladฤฑm. Search kimi sรถzlษri isim yox, feil kimi tษrcรผmษ etmษk daha mษntiqlidir. Promote sรถzรผnรผ mษncษ "rรผtbษsini artฤฑr" mษnasฤฑnda iลlษdiblษr, "tษลviq" yox. sรถzรผn mษnasฤฑna baxdฤฑm, "tษลviq" yalnฤฑz 1-2 halda รผst-รผstษ dรผลรผr Promote sรถzรผ ilษ. UpgradeRegiment= Alayฤฑ tษkmillษลdirin olmalฤฑdฤฑr. "Alayฤฑnฤฑ" yox. Orduya cษlbetmษ yerinษ Orduya รงaฤฤฑrฤฑล olaraq tษrcรผmษ etmษk daha dรผzgรผn yanaลma olardฤฑ. RecruitUnitsToBeAssignedToTheCurrentlySelectedArmyIfItIsWithinTheCivilizationsBorders = Sivilizasiyanฤฑn sษrhษdlษri daxilindษdirsษ, hazฤฑrda seรงilmiล orduya tษyin edilษcษk birliklษri sษfษrbษr edin( vษ yaxud orduya รงaฤฤฑrฤฑn).ย (Dรผzgรผn tษrcรผmษ) AttackRange=Hรผcum mษsafษsi davam etdikcษ sษhvlษr รงox gรถrรผrdรผm. Bunun sษbษbi รงoxunun google translate tษrcรผmษsi olmasฤฑdฤฑr. Tษrcรผmษyษ yenidษn ษl atฤฑlmalฤฑdฤฑr. ย Edited March 26, 2024 by Novruz kalkansizviking 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
kalkansizviking 1 Posted March 26, 2024 47 minutes ago, Novruz said: Salam, sizin etdiyiniz tษrcรผmษnin ilkin versiyasฤฑna baxdฤฑm vษ bir neรงษ sษhv aลkarladฤฑm. Search kimi sรถzlษri isim yox, feil kimi tษrcรผmษ etmษk daha mษntiqlidir. Promote sรถzรผnรผ mษncษ "rรผtbษsini artฤฑr" mษnasฤฑnda iลlษdiblษr, "tษลviq" yox. sรถzรผn mษnasฤฑna baxdฤฑm, "tษลviq" yalnฤฑz 1-2 halda รผst-รผstษ dรผลรผr Promote sรถzรผ ilษ. UpgradeRegiment= Alayฤฑ tษkmillษลdirin olmalฤฑdฤฑr. "Alayฤฑnฤฑ" yox. Orduya cษlbetmษ yerinษ Orduya รงaฤฤฑrฤฑล olaraq tษrcรผmษ etmษk daha dรผzgรผn yanaลma olardฤฑ. RecruitUnitsToBeAssignedToTheCurrentlySelectedArmyIfItIsWithinTheCivilizationsBorders = Sivilizasiyanฤฑn sษrhษdlษri daxilindษdirsษ, hazฤฑrda seรงilmiล orduya tษyin edilษcษk birliklษri sษfษrbษr edin( vษ yaxud orduya รงaฤฤฑrฤฑn).ย (Dรผzgรผn tษrcรผmษ) AttackRange=Hรผcum mษsafษsi davam etdikcษ sษhvlษr รงox gรถrรผrdรผm. Bunun sษbษbi รงoxunun google translate tษrcรผmษsi olmasฤฑdฤฑr. Tษrcรผmษyษ yenidษn ษl atฤฑlmalฤฑdฤฑr. ย Salam, sizษ qatฤฑlฤฑram. Mษn รถzรผm bu tษrcรผmษni yenidษn dรผzษltmษyษ รงalฤฑลฤฑram, demษk olar ki bitir. Google translatedษn demษk olar ki รงox az istifadษ etmษklษ vษ ลษxs รถz biliyi ilษ tษrcรผmษ etdikdษ gรถzษl bir nษticษ alฤฑnar. Bitdiyi zaman bura da ataram. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Novruz 2 Posted March 27, 2024 (edited) 12 hours ago, kalkansizviking said: Salam, sizษ qatฤฑlฤฑram. Mษn รถzรผm bu tษrcรผmษni yenidษn dรผzษltmษyษ รงalฤฑลฤฑram, demษk olar ki bitir. Google translatedษn demษk olar ki รงox az istifadษ etmษklษ vษ ลษxs รถz biliyi ilษ tษrcรผmษ etdikdษ gรถzษl bir nษticษ alฤฑnar. Bitdiyi zaman bura da ataram. Bษli, insanlar tษrcรผmษ edษndษ daha dรผzgรผn tษrcรผmษ alฤฑnar, mษn dษ bir neรงษ gรผn ษrzindษ baลlayacam vษ o zaman burada paylaลaram ki, ษgษr birdษn mษn dษ sษhv etmiล olsam dรผzษliล edilsin. Edited March 27, 2024 by Novruz Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
kalkansizviking 1 Posted March 28, 2024 Bu ษvvษlki tษrcรผmษnin sษhvlษrindษn dษ istifadษ edษrษk hazฤฑrladฤฑฤฤฑm yenilษnmiล tษrcรผmษdir, demษk olar ki Googledan รงox az istifadษ etmiลษm o da ษn sondaki mษkan adlarฤฑ รผรงรผn. translationaoh3azerbaijaniremastered.txt Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Yuskaa 5 Posted March 28, 2024 (edited) On 3/27/2024 at 12:55 AM, Novruz said: Salam, sizin etdiyiniz tษrcรผmษnin ilkin versiyasฤฑna baxdฤฑm vษ bir neรงษ sษhv aลkarladฤฑm. Search kimi sรถzlษri isim yox, feil kimi tษrcรผmษ etmษk daha mษntiqlidir. Promote sรถzรผnรผ mษncษ "rรผtbษsini artฤฑr" mษnasฤฑnda iลlษdiblษr, "tษลviq" yox. sรถzรผn mษnasฤฑna baxdฤฑm, "tษลviq" yalnฤฑz 1-2 halda รผst-รผstษ dรผลรผr Promote sรถzรผ ilษ. UpgradeRegiment= Alayฤฑ tษkmillษลdirin olmalฤฑdฤฑr. "Alayฤฑnฤฑ" yox. Orduya cษlbetmษ yerinษ Orduya รงaฤฤฑrฤฑล olaraq tษrcรผmษ etmษk daha dรผzgรผn yanaลma olardฤฑ. RecruitUnitsToBeAssignedToTheCurrentlySelectedArmyIfItIsWithinTheCivilizationsBorders = Sivilizasiyanฤฑn sษrhษdlษri daxilindษdirsษ, hazฤฑrda seรงilmiล orduya tษyin edilษcษk birliklษri sษfษrbษr edin( vษ yaxud orduya รงaฤฤฑrฤฑn).ย (Dรผzgรผn tษrcรผmษ) AttackRange=Hรผcum mษsafษsi davam etdikcษ sษhvlษr รงox gรถrรผrdรผm. Bunun sษbษbi รงoxunun google translate tษrcรผmษsi olmasฤฑdฤฑr. Tษrcรผmษyษ yenidษn ษl atฤฑlmalฤฑdฤฑr. ย Salam รงox saฤolun orda bilmษdiyim รงox sรถznษn qarลฤฑlaลdฤฑm mษcbur istifadษ elษdim maksimum dษrษcษdษ dรผzgรผn elษmษyษ รงalฤฑลฤฑrdฤฑm amma sษhvlษr varฤฑymฤฑล sizindษ kรถmษyiniznษn inลallah dรผzษliล edษrik Edited March 28, 2024 by Yuskaa Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Yuskaa 5 Posted March 28, 2024 10 hours ago, kalkansizviking said: Bu ษvvษlki tษrcรผmษnin sษhvlษrindษn dษ istifadษ edษrษk hazฤฑrladฤฑฤฤฑm yenilษnmiล tษrcรผmษdir, demษk olar ki Googledan รงox az istifadษ etmiลษm o da ษn sondaki mษkan adlarฤฑ รผรงรผn. translationaoh3azerbaijaniremastered.txt 69.49 kBย ยทย 2 downloads Salam biraz baxdฤฑm qษribษ sษhvlษr etmiลษm. Bu tษrcรผmษni topikin baล postuna ษlavษ edim ? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Novruz 2 Posted March 28, 2024 10 hours ago, kalkansizviking said: Bu ษvvษlki tษrcรผmษnin sษhvlษrindษn dษ istifadษ edษrษk hazฤฑrladฤฑฤฤฑm yenilษnmiล tษrcรผmษdir, demษk olar ki Googledan รงox az istifadษ etmiลษm o da ษn sondaki mษkan adlarฤฑ รผรงรผn. translationaoh3azerbaijaniremastered.txt 69.49 kBย ยทย 3 downloads Bu tษrcรผmษnin bir hissษsinษ baxdฤฑm vษ ษvvษlkinษ nษzษrษn yaxลฤฑdฤฑr. Amma yenษ dษ bir iki xษta tapdฤฑm. Azษrbaycan dilindษ "yayฤฑmlamaq" sรถzรผ bษzi saytlarda yazdฤฑฤฤฑna gรถrษ var ikษn bษzilษrinษ gรถrษ isษ bu sรถz "yayฤฑnlamaq" sรถzรผdรผr. Seรงim sizษ qalฤฑb. Armies sรถzรผndษ tษrcรผmษ etmษk yaddan รงฤฑxฤฑb elษ qarลฤฑlฤฑg olaraq Armies sรถzรผ qalฤฑb.ย Settlement sรถzรผnรผ Qษsษbษ yox, yaลayฤฑล yeri olaraq iลlษtmษk dรผzgรผn olar mษncษ, amma bu oyundakฤฑ mษntiqindษn asฤฑlฤฑdฤฑr. Oyun รงฤฑxandan sonra dษqiqlษลdirmษk olar ki, vilayษtษ aid birลeydir, yoxsa ลษhษrษ.ย Tษrcรผmษ รงox yaxลฤฑdฤฑr, bir neรงษ nษzษrdษn sonra final olaraq Lukasa bunu tษqdim edษ bilษrsiz Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Novruz 2 Posted March 28, 2024 21 minutes ago, Yuskaa said: Salam รงox saฤolun orda bilmษdiyim รงox sรถznษn qarลฤฑlaลdฤฑm mษcbur istifadษ elษdim maksimum dษrษcษdษ dรผzgรผn elษmษyษ รงalฤฑลฤฑrdฤฑm amma sษhvlษr varฤฑymฤฑล sizindษ kรถmษyiniznษn inลallah dรผzษliล edษrik ฦlbษttษ hamฤฑmฤฑz birlikdษ iลlษyib Azษrbaycan dili รผรงรผn tษrcรผmษni yarada bilษrik vษ bษlkษ dษ digษr ลirkษtlษrin oyunlar รผรงรผn tษrcรผmษsini tษลviqlษndirษ bilษrik. ฤฐnลAllah uฤurla alฤฑndฤฑrarฤฑq Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
kalkansizviking 1 Posted March 28, 2024 (edited) 58 minutes ago, Novruz said: Bu tษrcรผmษnin bir hissษsinษ baxdฤฑm vษ ษvvษlkinษ nษzษrษn yaxลฤฑdฤฑr. Amma yenษ dษ bir iki xษta tapdฤฑm. Azษrbaycan dilindษ "yayฤฑmlamaq" sรถzรผ bษzi saytlarda yazdฤฑฤฤฑna gรถrษ var ikษn bษzilษrinษ gรถrษ isษ bu sรถz "yayฤฑnlamaq" sรถzรผdรผr. Seรงim sizษ qalฤฑb. Armies sรถzรผndษ tษrcรผmษ etmษk yaddan รงฤฑxฤฑb elษ qarลฤฑlฤฑg olaraq Armies sรถzรผ qalฤฑb.ย Settlement sรถzรผnรผ Qษsษbษ yox, yaลayฤฑล yeri olaraq iลlษtmษk dรผzgรผn olar mษncษ, amma bu oyundakฤฑ mษntiqindษn asฤฑlฤฑdฤฑr. Oyun รงฤฑxandan sonra dษqiqlษลdirmษk olar ki, vilayษtษ aid birลeydir, yoxsa ลษhษrษ.ย Tษrcรผmษ รงox yaxลฤฑdฤฑr, bir neรงษ nษzษrdษn sonra final olaraq Lukasa bunu tษqdim edษ bilษrsiz Bir neรงษ sษhv gรถzรผmdษn qaรงฤฑb, onlarฤฑ sayษnizdษ dรผzษltdim, tษลษkkรผrlษr. Bu faylฤฑ istษsษniz topic baลlฤฑฤฤฑna da qoya bilษrsiniz. ลukasza bunu necษ tษqdim etmษliyik sizcษ? translationaoh3azerbaijaniremastered.txt Edited March 28, 2024 by kalkansizviking Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Yuskaa 5 Posted March 29, 2024 18 hours ago, kalkansizviking said: Bir neรงษ sษhv gรถzรผmdษn qaรงฤฑb, onlarฤฑ sayษnizdษ dรผzษltdim, tษลษkkรผrlษr. Bu faylฤฑ istษsษniz topic baลlฤฑฤฤฑna da qoya bilษrsiniz. ลukasza bunu necษ tษqdim etmษliyik sizcษ? translationaoh3azerbaijaniremastered.txt 69.5 kBย ยทย 2 downloads Lukasz mษnษ ya email vasitษsi ilษ atฤฑn ya da yeni topik yaradฤฑb ora qoya bilษrsiz demiลdi Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Novruz 2 Posted March 29, 2024 (edited) On 3/28/2024 at 6:27 PM, kalkansizviking said: Bir neรงษ sษhv gรถzรผmdษn qaรงฤฑb, onlarฤฑ sayษnizdษ dรผzษltdim, tษลษkkรผrlษr. Bu faylฤฑ istษsษniz topic baลlฤฑฤฤฑna da qoya bilษrsiniz. ลukasza bunu necษ tษqdim etmษliyik sizcษ? translationaoh3azerbaijaniremastered.txt 69.5 kBย ยทย 6 downloads Nษhayษt mษnim dษ tam tษลษkkรผlรผ baxma fรผrsษtim oldu. Modern sรถzรผnรผn ษvษzinษ mรผasir sรถzรผnรผ iลlษtdim. Sษmษrษli sรถzรผnรผn ษvษzinษ yerinษ uyฤun olaraq bษzษn effektiv bษzษn mษhsuldar sรถzรผnรผ iลlษtdim bษzษn dษ elษ sษmษrษli sรถzรผnรผn รถzรผnรผ. (aid olduฤu cรผmlษ vษ sรถz birlษลmษlษrinษ uyฤunluฤu รผรงรผn)ย Paytaxt ลษhษri sรถz birlษลmษsindษn ลษhษr sรถzรผnรผ ixtisar etdim. Meyvษ tษrษvษz hissษsinษ baxmadฤฑm aydฤฑndฤฑ ki, o hissษ ษn asan hissษdir. Aลaฤฤฑda olan uzun cรผmlษlษr รผรงรผn google translate iลlษdildiyindษn tษrcรผmษlษr ya sษhv ya da qษliz edilmiลdi, hamฤฑsฤฑnฤฑ ษldษn keรงirtdim. Growth Rate yuxarฤฑlarda ษhali artฤฑm sรผrษti olaraq tษrcรผmษ edilib, lakin aลaฤฤฑ hissษlษrdษ ษyalษt artฤฑm tempi olaraq. Tutorial รผรงรผn รงaลdฤฑrฤฑcฤฑ ola bilษr. (ฤฐstษsษniz dษyiลiklik edษrsiz, mษslษhษt sizindir) Growth Rate ilษ baฤlฤฑ hissษdษ bir cรผmlษdษ 2 fษrqli mษnada artฤฑrmaq sรถzรผnรผn iลlษdilmษsi mษnษ qษribษ gษldi. gรถzษxoล gษlmษsi รผรงรผn Increase sรถzรผnรผn yerinษ qaldฤฑrmaq/yรผksษltmษk sรถzlษrini iลlษtdim. Yerdษ qalan digษr dษyiลikliklษri gรถrmษyiniz รผรงรผn fayl vษ ษlbษttษ Lukasa gรถndษrmษk รผรงรผn fayl adฤฑnฤฑ dษyiลdirษrษk dรผzษliล etdim. (Tษrcรผmษ vษ dษyiลikliklษr zamanฤฑ ingilis dili mรผษllimlษrindษn, izahlฤฑ lรผฤษtlษrdษn vษ s. istifadษ etdim. Google Translate qษtiyyษn istifadษ etmษdim) Son olaraq sizlษrin dษ tษkrar baxmaฤฤฑnฤฑzฤฑ xaiล edirษm ki, gรถzdษn qaรงan vษ ya mษnim dษ etdiyim sษhvษr olar(dษyiลikliklษr faylฤฑnda nษzษr yetirษ bilษrsiz) ย AzerbaijaniLanguageForAOH3.txt EdilenDeyisiklikler.txt Edited March 29, 2024 by Novruz Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Novruz 2 Posted March 29, 2024 (edited) Bir dษ bunlardan ษlavษ Lukasa Qฤฑz Qalasฤฑnฤฑ oyuna ษlavษ etmษsini dษ istษyษ bilษrik. Zษnnimcษ bu onun รผรงรผn elษ dษ bรถyรผk mษsษlษ olmaz. Edited March 29, 2024 by Novruz Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...