szymon43323 0 Posted November 14, 2020 Dzień dobry. Ostatnio mam problem z włączeniem gry Age of History 2 (Age of civilizations 2) na PC Opisze problem szybko AoC2 Chodziło mi normalnie działało lecz musiałem zresetować komputer do zera ponieważ nie potrafiłem go przeczyścić wtedy zainstalowałem grę i nie chciała się włączyć. Co mam zrobić? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
J4DYMY 16 Posted November 25, 2020 Po formacie zainstalowałeś Javę? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
szymon43323 0 Posted November 28, 2020 On 11/25/2020 at 10:53 AM, J4DYMY said: Po formacie zainstalowałeś Javę? Tak zainstalowałem Javę i nic nie zadziałało Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
J4DYMY 16 Posted November 28, 2020 Hmm no dobra, na myśl mi przyszły też może sterowniki. Sprawdź czy są aktualne. Przed następną poradą próbuj wejść w Steam > Biblioteka > PPM na Age of History II > Właściwości. Przejdź do zakładki "Pliki lokalne" i kliknij "Sprawdź spójność plików gry". Jeśli to też nie pomoże idź do folderu gry (\Steam\steamapps\common\Age of Civilizations II), kliknij PPM na plik AoC2.exe i w "Tryb zgodności" zaznacz Windows 8/7/Vista oraz "Uruchom ten program jako administrator". Jak nie pomogło to zrób jeszcze raz reinstall gry i/lub Steama. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
szymon43323 0 Posted November 29, 2020 18 hours ago, J4DYMY said: Hmm no dobra, na myśl mi przyszły też może sterowniki. Sprawdź czy są aktualne. Przed następną poradą próbuj wejść w Steam > Biblioteka > PPM na Age of History II > Właściwości. Przejdź do zakładki "Pliki lokalne" i kliknij "Sprawdź spójność plików gry". Jeśli to też nie pomoże idź do folderu gry (\Steam\steamapps\common\Age of Civilizations II), kliknij PPM na plik AoC2.exe i w "Tryb zgodności" zaznacz Windows 8/7/Vista oraz "Uruchom ten program jako administrator". Jak nie pomogło to zrób jeszcze raz reinstall gry i/lub Steama. Nie zadzialalo ;c Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Niewiasta 0 Posted March 25, 2021 Mam taki sam problem ,i tu pytanie czy udało się go rozwiązać i w jaki sposób ? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Poland_in_1939 629 Posted March 25, 2021 39 minutes ago, Niewiasta said: Mam taki sam problem ,i tu pytanie czy udało się go rozwiązać i w jaki sposób ? spróbuj reinstall zrobić WINNIE THE PARAMOUN LEADER 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Frann_joł 0 Posted February 8, 2023 On 3/25/2021 at 12:00 PM, Poland_in_1939 said: spróbuj reinstall zrobić steama czy lepiej gry? bo gry nie działa Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Poland_in_1939 629 Posted February 19, 2023 On 2/8/2023 at 9:54 PM, Frann_joł said: steama czy lepiej gry? bo gry nie działa jak nie działa to dziwne, może nie masz pobranych czy coś tam podzespoły nie wiem nie pamiętam xd ale wiem że komputerek nie ma wszystkiego pobranego po resecie to możliwe że czegoś brakuje do uruchomienia Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Frann_joł 0 Posted March 8, 2023 On 2/19/2023 at 2:46 AM, Poland_in_1939 said: jak nie działa to dziwne, może nie masz pobranych czy coś tam podzespoły nie wiem nie pamiętam xd ale wiem że komputerek nie ma wszystkiego pobranego po resecie to możliwe że czegoś brakuje do uruchomienia Bo pobrałem moda jakiegos tam conquered i przestało działać.Sprawdzalem spojnosc plikow itp itd i nic a mam tera okres gdzie chce mi sie grac w to Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SzymonMBP 0 Posted April 15, 2023 Czy jest coś takiego jak folder aoh2 na telefonie? Jeśli tak to gdzie znaleźć. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...