Rodak Polak 597 Posted February 18, 2024 Widziałem, że w filmie jest pokazane, że za zwycięską bitwę dostaje się +15% warscore'a. Ale czy będzie tak przy każdej bitwie? Załóżmy, że obie strony konfliktu mają armię po 100 tysięcy, ale stocza jedną bitwę z 2 tysiące vs. 2 tysiące. Czy za taką bitwę też będzie +15% skoro właściwie nie miała ona żadnego wpływu na losy wojny? Może dobrze byłoby uzależnić warscore za bitwę od całej puli walczących żołnierzy (np. obie strony w sumie mają 200 tysięcy żołnierzy, więc za bitwę w której w sumie walczyło 4 tysiące powinno się dostać tylko + 2% warscore'a. Im większa bitwa, tym więcej warscore'a. Jeśli np podczas bitwy zniszczymy całą armię przeciwnika to może od razu powinno być 100% 🤷♂️). A może już tak to działa Nie wiem czy już pracuje Pan @Łukasz Jakowski nad optymalizacją gry, ale jeśli Pan zacznie to proszę przemyśleć moją sugestię, bo póki co (wliczając jeszcze dość szybki tykający warscore) to wojny wydają się być zbyt proste i zbyt szybkie Wayne23lololh and Outlawexperience 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Łukasz Jakowski 13,387 Posted February 18, 2024 Warscore za bitwę zależy jaki % armii został pokonany bazując na maksymalnym limicie armii/całkowitej armii Rodak Polak, Wayne23lololh, Kerem Yılmaz and 2 others 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...