Nowarhia 90 Posted October 8, 2024 Już jakiś czas temu na filmach na YT dało się zauważyć mechanikę najemników skupywanych z innych państw, mam pytanie czy gracz też może sprzedawać swoich najemników za swoją wybraną cenę? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
0 Łukasz Jakowski 13,395 Posted October 8, 2024 Może rozwiązać armię YouravaragebrazilianAoCfan, Evis7, ARWD and 7 others 1 6 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
0 marszalek 16 Posted October 8, 2024 Mam pewien pomysł dotyczący wysyłania zniewag. Może zanim wyślemy zniewagę powinniśmy wybrać powód dla którego ją wysyłamy (np. poprawienie relacji z jakimś państwem, wysłanie zniewagi, wypowiedzenie wojny, zbyt szybka militaryzacja itp.). Uważam, że dodałoby to wiele głębi do gry (zawszę mnie trochę drażniło to, że grając np. Polską Japonia wysłała mi zniewagę z niewiadomej przyczyny). Nawet w ostatnim filmie gdy grał Pan Szwajcarią Szwecja wysłała Panu zniewagę. Ps. Nie mogę się doczekać premiery gry! KaiserGermany, ArrajnordArmenia and Wronislaw 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
0 Marerjh 284 Posted October 8, 2024 49 minutes ago, marszalek said: Mam pewien pomysł dotyczący wysyłania zniewag. Może zanim wyślemy zniewagę powinniśmy wybrać powód dla którego ją wysyłamy (np. poprawienie relacji z jakimś państwem, wysłanie zniewagi, wypowiedzenie wojny, zbyt szybka militaryzacja itp.). Uważam, że dodałoby to wiele głębi do gry (zawszę mnie trochę drażniło to, że grając np. Polską Japonia wysłała mi zniewagę z niewiadomej przyczyny). Nawet w ostatnim filmie gdy grał Pan Szwajcarią Szwecja wysłała Panu zniewagę. Ps. Nie mogę się doczekać premiery gry! They insult you because they hate you. It's simple. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Już jakiś czas temu na filmach na YT dało się zauważyć mechanikę najemników skupywanych z innych państw, mam pytanie czy gracz też może sprzedawać swoich najemników za swoją wybraną cenę?