Maciej 2 Posted April 10, 2019 Drogi Łukaszu, nie wiem czy szykujesz coś większego w grze czy tez nie, ale aktywność na forum jest strasznie niska. Ludzie pytają się i maja problemy lecz nikt im na nie nie odpowiada. Brałeś pod uwagę przyłączenie do forum kilku moderatorów? Czy w grze wkrótce pojawi się coś nowego? Osobiście liczyłbym na fronty i ułatwienie procesu zaznaczania prowincji uzyskanych przy podpisywaniu pokoju, ale także bardziej rozbudowane zawieranie sojuszy i dodanie innych form dyplomatycznych np. Unia personalna i realna czy unia gospodarcza. Proszę o odpowiedz i pozdrawiam, krzmaciek. German Empire 1871, Gagatek112 and PANTIC 1 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
popato 0 Posted April 22, 2019 it's not but if the owner doesn't balance it will soon... Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
PANTIC 238 Posted August 18, 2019 Because we gave him a lot of support Lucas L and Creyden 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Creyden 13 Posted August 18, 2019 (edited) Może ja napiszę, co myślę. Jeżeli chodzi o moderatorów, support to się zgadzam. Gra chyba nie otrzyma dodatkowego wsparcia od twórcy, a mapy i scenariusze są bez większego sensu - społeczność robi ich baardzo dużo. Dlatego uważam, że na forach dot. nowego/odświeżonego kontentu jest duża aktywność, wkońcu AoC2 to mała produkcja stworzona przez jedną osobę. Ułatwienia mogłyby zostać dodane (jak zaznaczanie prowincji pędzlem traktacie pokoju), ale przez nowe mechaniki gra straciłaby urok, prostotę. Jeżeli czegoś ci brakuje, to poszukaj na stronie gry. Edited August 18, 2019 by Creyden Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...