Without 0 Posted January 17, 2019 Witam gram juz dłuższy czas w aoc2 naprawdę długo grałem w aoc 1 oczywiście na płatnej wersji wracając do tematu mam aktualnie problem z którym nie mogę sobie poradzić mam około 600 ture królestwo Polski około 380 terytoriów brak sojuszników jedyne co jest mi potrzebne do rozwoju to pakty o nie agresji z paroma potegami powyzej 100 terytoriów mój problem polega na tym ze randomowo co 2/3 tury gdzieś na moim terytorium pojawiają sie rebelianci jest to kompletnie losowe zauważyłem ze wskaźnik buntu nie wpływa na to bo z.niskiego % nagle rebelia pomyślałem ze zniszczenie wszystkich sojuszników rebeliantów którzy maja z nimi 100% pomoże no nie pomoglo bo wspierają ich teraz nie odkryci jeszcze wrogowie czy da sie jakoś zapobiec rebeli albo zminimalizować jej szanse Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
BARTEKO 2 Posted January 18, 2019 ja mam głownie bunty po robieniu uni czasami nawet po 60% jest ale wystarczy stabilizować tury i tyle w regionie gdzie masz bunty np. 10 prowincji wstawić po 100 jednostek wtedy gdy wybuchnie bunt twoje 100 jednostek automatycznie zaatakuje rebeliantow Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Ubys 11 Posted January 24, 2019 Ja wcale nie mam buntów bo je usunąłem XDDD Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Owca 1 Posted June 27, 2019 U mnie jest inny problem z rebeliantami. Zacząłem podbijać Amerykę południowa i gdy dochodzi do podbicia ostatniej prowincji, która należy do rebeliantów to moje wojsko przechodzi na ich stronę. I nie ważne czy są to zieloni, niebiescy czy czerwoni rebelianci, za każdym razem jest tak samo. Da się coś z tym zrobić? Ljayxy 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
redfire 18 Posted April 14, 2020 Starczy podwyższać zadowolenie Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
PandaSpora 0 Posted February 27, 2022 musisz mieć jak najmniejsze wyczerpanie wojną. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
MobsterPL 0 Posted April 3, 2022 On 1/24/2019 at 5:27 PM, Ubys said: Ja wcale nie mam buntów bo je usunąłem XDDD jak to zrobić? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
TONCZYK 0 Posted May 28, 2022 On 1/24/2019 at 5:27 PM, Ubys said: Ja wcale nie mam buntów bo je usunąłem XDDD jak bo nie umiem XD Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Pingwinek 16 Posted June 29, 2022 boty ci najprawdopodobniej wspierają buntowników Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...