SpinoPL 16 Posted April 13, 2019 Tworzę historyczny scenariusz w latach 1936 i chce żeby były tam historyczne wydarzenia najlepiej z Polski ale na ten moment wyczerpałem swój limit wiedzy o tych latach :P więc proszę was o pomoc napiszcie co ważnego stało się w tamtych latach w polsce i w europie Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Simoneq 17 Posted April 14, 2019 Mogę ci napisać kilka wydarzeń EUROPA 1. 17. lipca 1936 - Hiszpańska Wojna domowa 2. 12.Marca 1938-Przyłączenie (Anschluss) Austrii 3. 30 Listopada 1939- Wojna Zimowa 4. 10 Maja 1940 - Kampania Francuska ps: Jeszcze są rozbiory Czechosłowacji ale nie pamiętam kiedy to było więc na wikipedii zobacz 😄 POLSKA 1. 1 Września 1939- kampania Wrześniowa Jeszcze mam pytanie, Jak robić Eventy? Ljayxy 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SpinoPL 16 Posted April 15, 2019 Jak chce żeby np Turcja miała 67 prowincji to wyskakuje event z tym związany ale nwm jak to zrobić nie działa mi wywoływacz ''liczba prowincji'' co zrobić ? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
KwinC 0 Posted September 16, 2020 Ja też mam pytanie. Jak wstawić obrazek do eventu. Chce zrobić np: Ruskie atakują polskę a nie umiem wstawić obrazka. Jak wstawić ten obrazek? Próbuje od 3 tygodni i nic. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...