Jump to content
Age of History 3
Vrda

The Gathering Storm : 𝐈𝐦𝐩𝐫𝐨𝐯𝐞𝐝 𝐁𝐥𝐢𝐞𝐭𝐳𝐤𝐫𝐢𝐞𝐠

Recommended Posts

Bu senaryo artık, oynanmaz değil, Almanya 1936 Senaryosunda zaten tarihsel gitmiyor, 1937 yılında Sovyetler Allies'e katılıyor, Fransa ve Almanya aynı zamanda Belçika, Hollanda ve Luksemburg ile savaşa giriyor. Ben Blietzkrieg senaryosuna el atmak zorunda kaldım. Çünkü Senaryo'da sadece İtalya Allies ile savaştaydı, ki İtalya Fransanın düşmesi ile savaşa katıldı. Ben Önce Polonya'da bir surrender limit ekledim. Bu limit dolunca, ülkeyi Sovyet ile Almanya paylaşıyor, Ardından Sovyetler Baltık devletlerine savaş ilan ediyor, Almanya Paris ve az ötelerinde toprak alınca teslim oluyor ve Vichy Fransası ile Free France ortaya çıkıyor. Ayrıca Fransa düştüğü zaman Macaristan, Transilvanya'yı Bulgasitan Dobruja'yı alıyor, Sovyet savaşı başlarkende Yugoslavya bir event ile çöküyor, ve Hırvatistan ortaya çıkıyor. Maginot hattını wasteland olarak ayarladım, çünkü Almana şaçma şekilde Fransa'ya oradan saldırıyordu, ama Fransa düştükten sonra orası wasteland olmayacak. Sonunda ne olacak, Fransa veya Britanya Berlin ve çevresini alırsa, Almanya bölünüyor, Balkanlar komünist oluyor, işgal edilmiş birçok ülke demokrat olarak ve Allies'e katılmış şekilde serbest kalıyor. Fakat Genellikle Berlini alan Sovyetler oluyor. Ben zamanla senaryoyu iyileştireceğim, Soğuk Savaş'tan Sovyetlerin dağılmasına kadar, Çekoslovak işgaline kadar sizlerle olacaktır (Agg. Saldırganlık 0)

 

Hatalarım varsa iletmeniz önemlidir, çünkü hataları düzeltmemde yardımcı olacaksınız !

BLI.rar

Vichy France and Free France.rar

Edited by Vrda

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Age of History Games